Daca vrei sa te multi intr-o tara civilizata si sa scapi de stresul din Romania, iti propun o casa in Ungaria de 100 m² si o gradina de 1800 m², intr-un mic sat unde traieste o comunitate de circa 100 de romani. Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon (+37) 369-649-918 ( casa nu este cea din poza de mai jos ). Veti avea gaze, apa potabila si canalizare – evident curent electric, curte pavata, etc. Ceva mai bine decat in multe din orasele Romaniei! La doar 16 km de granita sau 45 de kilometri de Arad.

Vand urgent casa in Ungaria la pret negociabil ( 31.000 euro )

Chiar daca poza nu este a casei scoasa in vanzare de unul dintre colegii nostru de la Club SEO, puteti obtine pozele daca ne lasti un mesaj la rubrica Contact. Casa se vinde mobilata – evident ca nu cu mobila de lux, dar va puteti muta imediat in ea, aveti toate facilitatile, pat, canapele, bucatarie si baie utilate complet, etc. Pretul este de 31.000 de euro, usor negociabil.

Pe langa casa aveti doua garaje, unul inchis si unul acoperit – ambele din caramida, acareturi si o gradina marisoara, cu o mica livada cu meri, pruni, doi piersici, gutui si visini. Casa este compusa din doua dormitoare, unul matrimonial de 25 de m², hol, camera de zi, baie si toaleta separate, bucatarie si debara. Incalzirea este cu calorifere, dar exista posiblitatea de a monta o soba sau o centrala pe lemne. Instalatie electrica noua, acoperis nou.

Casa romaneasca

Vand urgent casa in Ungaria la pret negociabil ( 31.000 euro ) – telefon (+37) 369-649-918