Te-ai saturat de reclame si site-uri cu filme online subtitrate in limba romamana dar care-ti afiseaza la orice clic numai prostii? NU? Atunci cauta sa vezi si filmul de ieri de la Pro TV cu Brad Pitt: Ziua Z: Apocalipsa. Eu nu am reusit sa-l vad ieri seara, pentru ca sotia nu prea agreaza astfel de filme, dar l-am gasit azi si l-am vazut pe 4Cinema.Info, a fost sa zic asa – o pierdere de timp. In filmul american din 2013, Ziua Z: Apocalipsa – este vorba de raspandirea unei maladii ce transforma oamenii in zombi. DA, ai citit bine, o mai mare aiureala nu am auzit.

Ziua Z: Apocalipsa online subtitrat in limba romana

Am vazut cu cativa ani in urma un film despre Apocalipsa, nu mai stiu dar cred ca era vorba de un asteroid ce va loci Pamantul si vom ramane foarte putini, doi tineri indragostiti se suie in varful unui multe si se salveaza, iar doi batranei asteapta mana in mana sfarsitul. Daca fac comparatie cu Ziua Z, Apocalipsa – ce sa zic, cel din urma nu ar primi pe o scara de la 1 la zece nici macar nota 2, desi avem aportul lui Brad Pitt.

Acesta lucra la Natiunil eUnite ( ONU ) si pleaca in cautarea unui leac sau solutii care sa salveze omenirea. Ajunge in Coreea, unde se credea ca a inceput totul, pleaca in India si ajunge in Israel unde se facuse o mare tabara inconjurata de un zid imens. Evident ajunge exact cand acesta cedeaza si zombie invadeaza tabara.

Raspunsul este gasit in Scotia, unde eroul nostru descopera ca daca esti bolnav esti ocolit, sau mai degraba devii invizibil pentru bestiile ce ameninta viata. Solutia este geniala, se infecteaza toti cu virusi mortali dar tratabili si incep lupta de eradicare a bolii. Aiurea de tot, parerea mea.

Ziua-Z-Apocalipsa

Ziua Z: Apocalipsa online subtitrat in limba romana