Toti se intreaba cum sa faci bani din blogging, cand raspunsul este chair in intrebare, faci un blog si castigi bani cu el, ce poate fi mai simplu de atat? Corect era sa intrebi cati bani poti sa faci cu blogul tau, asta e o alta mancare de peste. Eu am 100 de bloguri, deci pot sa-ti spun ca ai putea castiga cu unul singur intre 1 si 1000 de euro pe luna! Am site cu peste 1000 de articole, chiar asta pe care-l citesti acum – ce-i drept am taiat comentariile, numai site de SEO nu e asta. Profit maxim cu el, m-am imbogatit cu 10 euro lunar!

Ai auzit de Marius Achim sau Super Blogger? Adica cum faci bani din blogging!

Marius Achim este tipul care acum ceva ani avea Super Blogger, dadea sfaturi despre cum sa faci bani din blogging, dau si eu ca nu costa bani, iar traficul meu de cateva sute de romani pe zi nu e in pericol. Deci cati bani poti castiga cu un blog? Pai depinde de trafic, adica de numarul de cititori si de tara de provenienta. Deci in mod direct depinde si de limba in care scrii – eu scriu numai in romana si este ok. Ce-i drept am trafic mare de la romanii plecati din tara, asa ca de fapt 80% din venituri desi sunt clar de la romani, nu sunt din Romania.

La categoria sfaturi utile ar fi urmatorul: sa aveti site-ul adaptat pentru trafic mobil, de pe calculator nu mai intra mai nimeni, toti de pe smartphone. Ma uit acum si vad ca de fapt trafic de pe desktop este doar 10%, 87% de pe telefon si restul de pe tablete.

Super Blogger

Ai auzit de Marius Achim sau Super Blogger? Adica cum faci bani din blogging!