Dragos Schiopu este un blogger din judetul Prahova, pe care l-am descoperit evident pe SeoPedia, iar motivul pentru care apare pe site-ul ClubSEO este faptul ca de 14 ani se chinuie sa duca firma din spatele site-urilor sale pe linia de plutire. Nu zic ca eu nu fac cam acelasi lucru, iar faptul ca am inceput sa ma misc pe piata asta a micilor intreprinzatori de prin 1993, luna ianuarie, fiind a 36-a firma inregsitrata in acel an in Romania, ma leaga oarecum de Dragos.

Dragos Schiopu – un blogger din judetul Prahova

Daca o sa treaca pe aici, probabil ca o sa-si caute numele si o sa vada ca cineva a scris despre Dragos Schiopu, propritarul site-ului DidiPedia. Ce mi-a placut la el: ca si-a expus afacerea pe net fara sa se laude ca altii, am castigat milioane de euro, dar nu-i mai am! Este o dovada de maturitate, iar faptul ca am beneficiat de o surpriza placuta din partea lui, parca un articol promovat gratuit, este o dovada ca nu toti alearga neaparat dupa bani.

Am inteles ca Dragos Schiopu este mai activ decat am fost eu pe vremuri, sau poate nu 🙂 daca ma gandesc ca am montat radare ( navale) , am initiat o scoala de IT destul de marisoara, am vandut computere si echipamente de comunicatii, ba chiar am facut un excelent program de conta ce mergea singur si a rulat si fara ca eu sa mai fiu prin tara, pana au aparut imprimantele USB pe scara larga si rapoartele din MS-DOS facute in Fox 2.0 nu au mai mers asa cum trebuie. Pe scurt, da-i bataie tinere ( tinar in comparatie cu mine, caci se vede bine ca are par alb deja! ).

Dragos Schiopu

Dragos Schiopu – un blogger din judutul Prahova