Cand am deschis site-ul Actori.Info nu ma gandeam sa ajunga in Moz la PA ( Page Authority ) 27 si nici sa vad sute de persoane interesati de varsta la care a ajuns Simona Trasca, aka Pamela de Romania. Speram sa vad cu lumea este interesata de biografi alui Sergiu Nicolaescu sau a lui Nae Lazarescu, nu de domnisoara Simona. Uite ca m-am inselat, dintre toti romanii lumea o vrea pe Pamela. Asa sa fie, pana la urma care-i treaba mea? Culmea e ca o cauta si pe WikiPedia, iti dai seama cat de importanta poate fi fata asta?

Biografie actori romani, Simona Trasca si Pamela de Romania

Acum ca a ajuns si mamica, Simona Trasca ar trebui sa fie mai putin in atentia publicului, la varsta ei te asteptai la mai multa prudenta – sa nu zic decenta – la drept vorbind nu gasesti prea usor poze cu Simona Trasca care sa poata fi prezente pe un site pe unde mai intra si copii, nu-i asa? Ma intrebati de varsta la care a ajuns Simona. ei bine daca e nascuta in 1980, cati ani o avea? Anul asta in ianuarie a implinit 36, multi inainte sa-i uram, zic eu ca pana pe la 40 sau hai maxim 45 mai are un cuvant de spus in munca ei, apoi probabil va deveni o vada amintire in mintea adolescentilor ce cautau poze cu Simona Trasca pe net.

Legat de varsta si de fete frumoase din Showbiz-ul romanesc, vad ca lumea vrea sa stie si varsta frumoasei Sanziana Buruiana, alta diva a tinerilor de azi – sa nu zicem ca aici ar trebui sa-i numim tineri pe cei ce inca nu au implinit 50 de ani!

Singurul barbat din topul cautarilor pare sa fie frumuselul Mihai Rait Dragomir, dar la o distanta mare de cele doua super vedete feminine! Sa vedem ce ne mai aduce nou si luna iulie, inceputul lui august, mereu am avut mari surprize!

Simona Trasca - Pamela de Romania

Biografie actori romani, Simona Trasca si Pamela de Romania