Faceam recent un studiu legat de firmele de optica medicala din Arad si am constatat ca nu cauta nimeni dupa denumirea firmei, de exemplu pentru Optivog Arad nu avem nici macar o cautare pe luna, dar evident ca nu duc lipsa de clienti. Atunci care este secretul? Adevarul este ca lumea cauta ori un medic oftalmolog, ori o firma de reparatii ochelari, in cel mai fericit caz cauta optica in Arad. Cum facem sa fin cunoscuti publicului din orasul si din judetul nostru? Iata cateva sfaturi utile mai jos, pentru ca fara a sti lumea ca existam nu putem avansa, iar intr-o zi vom fi depasiti de concurenta.

Optica medicala Arad – oferte si propuneri de publicitate online

Portalul Aradul.Info este de departe unul dintre cele mai accesate din municipiul Arad, ma refer aici la cei ce cauta informati isi nu neaparat stiri sau Can Can. Daca vine vorba de medicina, atunci Medlife si Optivog sunt clienti permanenti, clinica de oftalmologie si optica medicala fiind in topul cautarilor. Cei mai multi dintre potentialii clienti cauta Policlinica Genesys din Arad, iar dintre acestia 90% sunt interesati de datele lor de contact. Evident pentru a da un telefon, pentru a face o programare, pentru a se informa.

Asa cum stiti deja, optica medicala nu intra in serviciile oferite gratuit de Casa Nationala de Asigurari de sanatate, deci de cate ori mergem la un oftalmolog pentru a primi o reteta de ochelari, platim 100% contravaloarea serviciilor. Concurenta este mare, iar despre calitatea serviciilor se discuta mai rar,chiar si pe forumurile de specialitate.

Servicii de optica mediacala: determinarea dioptriilor, confectionarea ochelarilor, adaptarea lentilelor de contact, iar pentru cei ce tin cu adevarat la ochii lor, ochelari de soare de calitate. Sa stiti ca nu doar rama este importanta la ochelari, lentilele sunt de fapt cele care dau valoarea lor, desi la pret sunt de obicei cele mai ieftine, nu de multe ori fiind oferite GRATUIT la alegerea unei rame scumpe.

Optica medicala Arad

Optica medicala Arad – oferte si propuneri de publicitate online