De cand a aparut Windows 10 am tot fost atacat cu indicatii sa-l instalez gratis, am refuzat si iata ca acum a aparut si finalul, sper eu sa dispara inclusiv din bara de start, eu prefer sa raman la Windows 8.1, merge ok si nu am nevoie de un UpDate la ora asta.Nici macar gratuit! De aceea va si spusesem ca am resuit sa evit instalarea Win 10, cel putin pana acum. Cat mai este a asteptam o saptamana si sa vedem ce surpriza ne mai ofera cei de la Microsoft, pentru ca sunt sigur ca cineva a reusit sa-i oblige sa renunte la reclama asta agresiva.

Mai sunt 7 zile si scapam de update-ul Windows 10, definitiv?

Ma mira decizia celor de la Microsoft de a ne abandona in ignoranta si a nu beneficia de update-ul gratuit la Windows 10, o sa vina 11-le curand sau cum? Nu stiu cati dintre voi ati facut trecerea de la 8.1 la 10, de buna voie sau siliti de imprejurari, eu unul sunt mai reticent la schimbari, mai ales cand nu esti obligat de nicio cerinta tehnica. A, ca peste un an sau doi o sa ne explice ca trebui sa instalam, pemtru ca nu stiu ce program nu mai merge, ca suportul gratuit a decedat, etc. este o alta poveste. Stie nea Bill cum sa ne traga in piept exact pe noi astia care cumparam, cei care iau programe de pe tot felul de site-uri gratuite, aia o sa traiasca fericiti si de acum inainte.

O chestie faina, cica daca pui acum Win 10, in 31 de zile poti reveni la vechiul sistem de operare! A, ca vor fi pierderi, cui ii pasa. Nu am vazut un Roll back fara probleme pana acum, nici nu cred ca voi vedea. Stiti de ce? Pentru ca nu toate softurile sunt concepute sa faca asta!

Windows 10