Am scris de curand ca BitCoin-ul e in cadere libera, dar nu-mi imaginam ca va ajunge de la 19 mii de dolari la sub 7 mii in mai putin de o luna. Asta imi demonstreaza ca daca nu ai timp sa te dedici minatului sau tranzactiilor in criptomonede, mai bien stai in baca ta. Este adevarat ca cei ce au inceput investitiile acum un an sau doi nu se pot plange decat ca nu au vandut la timp, dar cei care au sperat in decembrie ca se vor redresa in februarie, deja isi plang de mila.

BitCoin merge la vale cu viteza luminii, de la 19.000 la sub 7 mii USD

Mai vrei sa investesti in chestii virtuale? Eu unul m-am linistit, chiar daca in martie BTC-ul va dep-asi 20.000 de dolari! Moneda s-a dovedit a fi prea volatila pentru gustul meu. Daca stateam cu ochii pe bursa si mai faceam ceva tranzactii care sa-mi limiteze pierderile mai ziceam, dar eu unul caut o metoda de a sta linistit la pensie, nu de a mari cantitatatea de adrenalina din sange!

Desi nu cred ca am ajuns la finalul BitCoin-ului, nu mai cred in minuni, seamana prea mult cu bula Caritas, care chiar daca i-a imbogatit pe multi clujeni, a fost o pacoste pentru multi romani. prin urmare, munca l-a creat pe omul cu putin stres, nu l-a imbogatit dar macar l-a lasat sa doarma linistit! Pe cat de repede s-a umflat BitCoin-ul la 19.000 de dolari, pe atat de repede il vad pana la finele lui martie la sub 5.000 de dolari. o varianta ar fi sa nu mai vanda nimeni, sa nu intervina panica si speculatiile. Mai traim, mai discutam!
BTC Vs USD