In media maghiara circula deja cateva variante pentru moneda pregatita de guvernul Orban pentru tinutul secuiesc, care ar putea fi o moneda virtuala asemenea BitCoin sau o moneda reala care va circula exclusiv in asa zisul Tinut Secuiesc. Desi este evident o mare  prostie, Bustya Atilla este ferm convins ca o va realiza. Trecand peste partea politica, abia astept sa vad cum se vor mai pierde niste bani ( milioane de forinti ) doar pentru a mai manipula cei 500 de secui din Romania.

Moneda secuiasca la tranta cu Bitcoin

Cand au fost inventate monedele virtuale au avut in vedere un public tinta din ce in ce mai mare, dar banii secuiesti se vor adresa – in cazul in care un dezaxat va trece la fapte si va scoate aceasta moneda – la maxim un milion de persoane. Ma gandesc ca daca tot vor bani virtuali, sa le dam si autonomie virtuala, scoli si spitale virtuale, asta le va mai dezmorti putin neuronii.

Oricat ar parea de ireala stirea, daca Olguta Vasilescu o comenteaza inseamna ca exista un sambure de adevar, daca ma intrebati pe mine eu cred ca este o bula de sapun aruncata de iredentistii maghiari pentru a mai agita apele la noi in tara. In mod evident ca extremismul maghiar nu are zile de odihna, iar noi ar trebui sa fim pregatiti sa luptam cu el, indiferent ce forma ia acesta. Vom avea o moneda secuiasca? Ma indoiesc, dar propun sa o implemnteze si sa nu mai foloseasca in Tinutul secuiesc decat aceasta moneda, ba mai mult, sa o faca moneda oficiala in Ungaria unde sa circule alaturi de forint! Cat despre corona secuiasca eu ii doresc muti ani virtuali in continuare!

BitCoin in Romania

Moneda secuiască la trântă cu Bitcoin