Nu vreau sa te conving ca ar trebui sa cumperi acum produsele de la Avon, dar vrau sa te conving sa arunci o privire pe oferta de Black Friday, mai ai timp pana duminica sa faci o comanda, iar o reducere de la 74 de lei la doar 29,99 de lei zic eu ca merita. Evident in poza aveti doar cateva exemple de produse, pentru ca este clar pentru orice doamna sau domnisoara ca oferta este mult mai mare. Noi am prezentant doar patru produse din catalogul de luna aceasta, voi aveti sansa sa intrati si sa le vedeti pe toate.

Black Friday la produsele Avon – reduceri de peste 50% si pe WikiShop.Info

Este deja de notorietate ca WikiShop.Info si ClubSeo.ro colaboreaza pentru a oferi cititorilor cat mai multe informatii din si despre magazinele online. Azi ne-am aruncat o privire peste oferta de Black Friday de la Avon si am zis ca nu merita scapat momentul, pana la urma dai un click si esti in magazin, adaugi in cos si platesti cand vine coletul.

Banuiesc ca iti dai seama ca acum poti cumpara pana la de trei ori mai multe produse la acelasi pret. Daca ne uitam la setul cu ingrediente pretioase care costa in mod normal 91 de lei, tu platesti mai putin de 30 de lei! Peste 10.000 de clienti multumiti au plecat de pe WikiShop.Info luna aceasta, si inca mai avem 10 zile pana intram in luna decembrie! Daca dai din intamplare peste oferta noastra ( pardon a celor de la Avon, noi doar o popularizam), nu ezita sa o distribui si tu pe pagina ta de FaceBook, sigur cineva o sa-ti multumeasca!

BF Avon