Cred ca nu trebuie sa explic eu aici de unde stiu ca Mos Craciun exista si ca aduce daruri multe la fetite si baieti – evident daca au fost cuminti. Dar nu trebuie sa ma intrebati pe mine, intrebati parintii si bunicii, sunt sigur ca ei va vor zice adevarul despre Mos Craciun. Iar voi daca stiti ca nu ati suparat pe nimeni in luna decembrie, puteti sa-i scrieti o scrisoare mosului. Nu uitati sa-i spuneti ce ati vrea sa primiti cadou, nu exagerati sar nici nu va sfiiti, Mos Craciun este darnic si stie ca-ti plac cadourile.

Mos Craciun exista si vine cu daruri la fetite si baieti si anul acesta

Acum ca am decis ca o sa-i scrii o scrisoare lui Mos Craciun, trebuei sa iti spun si adresa lui, nu-i asa? Ar fi bine sa-i scrii in Romania, pentru ca desi el locuieste in Laponia, are si o casa chiar la noi in Romania, in muntii Bucegi. Adresa lui Mos Craciun: Strada Cadoului, numarul 1, in Muntii Bucegi, Judetul Prahova. Fii foarte atent, caci este important: scrisoarea lui Mos Craciun nu se pune la posta! Se pune sub perna parintilor, dar aveti grija sa nu va vada!

Acum ca ai facut rost si de adresa lui Mos Craciun si stii si unde sa o lasi ca sa ajunga cat mai repede la el, nu mai ramane decat sa-ti spun ce sa-i scrii in scrisoare. In primul rand o sa-i spui daca ai fost cuminte, daca ai suparat pe cineva – ai grija nu este vorba doar de pariniti, intra in lista si bunicii, matusile si prietenii! Apoi faci pur si simplu o lista cu dorinte, jucarii si cadouri. Ai vazut ce simplu este?

Mos Craciun exista

Mos Craciun exista si vine cu daruri la fetite si baieti