Masina de spalat nu mai este un lux ci o necesitate, cel putin eu am descoperit ca nu pot trai fara ea, cum nici fara apa curenta sau electricitate nu pot rezista mai mult decat  cateva ore, desi fara internet sau fara televizor se poate. Asa e face ca daca masina de spalat veche s-a defectat sunt nevoit sa-mi iau una noua, dar cum ofertele sunt atat de numeroase ma intreb cum pot sa stiu pe care sa o iau. In afara de pret si culoare, sau dimensiune – pentru cei ce nu dsipun de o baie suficient de mare, cum ma orientez printre oferte?

Care este cea mai buna masina de spalat rufe  si de unde o pot cumpara?

Fara sa zic ca sunt printre cei mai priceputi in domeniu, cred ca stii cum alegi o masina de spalat buna fara sa te pacalesti sau sa mergi la Mall cu un specialist dupa tine. In primul rand trebuie sa te uiti la capacitatea cuvei de inox – specific materialul pentru ca de multe ori un pret mic inseamna ca avem fie capacitate redusa fie cuva nu este din inox, te uiti care este numarul maxim de turatii la stoarcere si daca este reglabil, abia apoi la cate programe are masina si daca poti ajusta manual temperatura de spalare.

Daca acest minim de cerinte sunt indeplinite, poti alege acum masina dupa pret sau producator, dupa anii de garantie – eu as opta pentru minim trei ani de garantie sau daca sunt oferte al lua cu cinci ani garantie – de la producator sau contra cost de la vanzator. Cea mai buna masina de spalat este cea care se potriveste cel mai bine cu cerintele si nevoile tale!