Cand lucrezi la un site te gandesti cat de bun este el, evident in comparatie cu altele. Exista diferite tool-uri care masoara performantele unui site, choar Google oferea acel PR  ( Page Rank ) insa zic eu ca indicatorul suprem este dat de numarul de vizitatori ai site-ului. Poate ca mai sunt si alti parametrii, in mod evident nu exista ceva standard, dar daca tot am ajuns sa avem si noi un numar magic de vizitatori, am zis sa discutam si despre asta, nu-i asa?

Cat de bun e site-ul meu, cum pot sa masor asta, cateva sfaturi utile de la Club SEO

AdSenseAm primit azi o informatie care m-a bucurat, faptul ca am depasit 10 milioane de vizitatori nu e putin lucru, nu-i asa? Practic am putea spune ca unul din doi romani ne-a citit un site. Evident ca nu e chiar asa, o parte din acesti 10 milioane au revenit, deci sa zicem ca au fost sase sau sapte milioane? Chiar daca pare mai degraba o lauda, eu zic ca este un motiv de mandrie, sa stii ca hai, nu unul din doi, dar macar unul din cinci romani ti-au trecut pragul, e o realizare. AdSense ofera aceasta varianta de a te face sa te simiti oarecum mai bine, iti spune cand ai realizat ceva, nu neaparat un obiectiv impus ci o cifra care sa te bucure. Pe noi cei 10 milioane de vizitatori ne fac sa continuam. O gluma adevarata: nu stiu ce s-a intamplat, caci este evident ca nu din cautari organice au venit cititorii, ci mai degraba dintr-o distribuire pe FaceBook, dar ca sa nu lungesc vorba, ei bine in luna aceasta pe 1 cineva a citit un articol pe site-ul kLumea.Info, l-a distribuit si ne-am trezit in trei zile cu 250.000 de vizitatori!  Prin urmare se poate, desi sincer nu stiu ce le-a venit, am reusit sa castigam in trei zile cat intr-un an intreg ( nici chiar asa, dar cu mult mai mult decat am facut pana acum cu oricare alt site ). Daca ar merge toto asa, poate cu site-l Club SEO, care are avantajul de a fi indexat rapid si de a se afla in TOP 10 pentru 90% din articole.

Voi reveni cu noi amanunte, pe masura ce o sa se cristalizeze ideile, datele vor fi mai multe si vor permite o analiza pertinenta.