Daca e weekend, inseamna ca la Club Seo avem filme online, iar dupa ce v-ati distrat cu Captain America, nu film serios bazat pe fapte reale, despre viata si munca lui Steve Jobs, creatorul impriului Apple, merita vazut cu siguranta. Nascut in acelasi an cu mine, adica in 1955 – dar cu o luna mai devreme, Steve Jobs a fost un vizionar, un inventator si unul dintre personajele care ne-a adus mai aproape de visele noastre. Ca sa fie si mai bizar, originile siriene ale lui Steve Jobs nu prea sunt facute publice, multa lume nestiind ca este infiat.

Viata lui Steve Jobs – film online subtitrat in limba romana – anul productiei 2015

Visul cu care a pornit la drum Steve Jobs a fost sa dea fiecarui om cate unb PC – un Mac. Pe vremea cand IBM vindea calculatoare doar marilor companii ce-si permiteau sumele colosale. Desi visul era un calculator personal ieftin, totusi nici azi un  Macintosh nu este ieftin. In schimb este foarte bun, ssitemul sau de operare l-a inspirat de fapt pe Bill Gates sa proiecteze Windows, desi va asigur ca pana si cosul de gunoi exista de mult la batranul PC Apple.

Cred ca filmul va spune multe prin faptul ca fata lui Steve Jobs, Lisa – foloseste mouse-ul in MacPaint – da, editorul pentru desentat, cel care azi este folosit de milionale de utilizatori de PC. Desi vizionar, Apple nu a fost niciodata un brand pentru fiecare om, mai ales in tarile unde salariile nu sunt de mii de dolari pe luna. In schimb Apple a fost mereu o marca ce garanta performanta! Vizionati filmul despre viata lui Steve Jobs, veti vedea ca a fost un omn ca si noi, cu bune si cu rele, pana in 2011 cad a urrcat la stele!

Steve Jobs subtitrat in romana

Viata lui Steve Jobs – film subtitrat in limba romana