Am sa dau definitia pentru domenii premium asa cum o dau cei de la Godaddy, ca sa nu mai fie dubii: deci este vorba de nume care au la baza cuvinte sau fraze folosite uzual de cei ce fac cautari pe Google! In acest fel pot sa zic ca Actori.Info ar putea fi un domeniu premium, pentru ca nu am vazut nimic legat de TLD-uri, asa ca cine nu cauta din cand in cand info ( informatii despre actori )?

Premium Domain Names are more valuable than other domains because they are based on common words or phrases people often use in their online searches.

Este domeniul meu unul premium, cum pot sti asta cu siguranta?

Culmea este ca si Caut-Bona.Info ar putea fi, desi nu prea cad sa fie la cautare. Ar mai fi domeniile formate dintr-un singur cuvant, cum ar fi Tulcea.Info, din doua cuvinte, gen ValeaPrahovei.Net, etc. Oricum nu pot sa zic ca stiu cum stau cu adevarat trebuirile, sunt multi asa zisi “experti” care ma contrazic, deci nu trag eu concluzii, le trageti voi dupa definitie. Ca idee, pentru cine vrea pot sa-i ofer un site + domeniu la 100 de euro, care zic eu este premium: TezeLicenta.Info – aveti o baza de pornire buna: redirect de la un site cu vechime ( DA 14, PA 20 ).

Mamica.Org sau Moldoveni.Info, Romanii.Info ar putea intra intr-o categorie de genul asta? Nu prea cred desi mi-ar place, pentru ca sa fim sinceri, eu zic ca au mare potential. Doar ca trebuie sa investesti ceva timp si munca, altfel nu prea au de unde sa rasara rezultatele. Asta-i in mediul asta online, nu merge fara sa si investesti!

Domenii premium