Pentru cei ce cauta o bona in Corbeanca avem deja o oferta speciala, venita de la colabortatorii nostri ce au pagina de FaceBook, grupul si site-ul Caut-bona.Info, de fapt ce zic eu site-ul, au luat toate TLD-urile pentru acest domeniu de activitate. De aceea am decis sa facem o schimbare in modul de abordare al problemei, vom admite postarea de anunturi doar prin intermediul site-ului, incercand astfel sa obtinem rezultate mai bune, atat pentru mamici sau tatici cat si pentru bone sau chiar menajere. Prin aceasta modificare de abordare veti avea posibilitatea nu doar sa vedeti care sunt cele mai noi anunturi de angajare, dar veti putea cauta mai usor ceea ce va intereseaza.

Caut bona interna Corbeanca sau in Bucuresti

Reteaua de site-uri Caut Bona are o vechime destul de mare, a reusit sa aduca servicii de calitate atat parintilor cat si bonelor, dar am remarcat anumite deficiente in aceasta perioada, de exemplu multe dintre persoanele care lasa mesaje pe site-uri nu lasa date de contact, iar cei care scriu pe FaceBook, desi sunt mai usor de contactat, lasa de obicei mesaje de genul: si eu caut sa ma angakes ca bona la Corbeanca, dar nu inteleg ca este mai simplu sa ii lasi mesaj perosnal mamicii care a pus anuntul, macar si pentru simplul motiv ca altcineva ar putea sa o faca chiar si daca nu este membru in grup ( acesta fiind deschis, deci vizibil pentru toti membrii FaceBook ).

Iata de ce incepand de azi vom aborda problema un pic altfel, vom sistematiza noi anunturile si le vom posta pe grup, apoi pe pagina. In acest fel vom obtine spunem noi, rezultate de doua ori mai bune de cat pana acum! Insistam si pe faptul ca bonele ar trebui sa aiba un profil pe site, cateva cuvinte scrise chiar de ele, care sa arate parintilor pe cine ar putea alege sa aiba grija de copilasul lor!

Bona interna Corbeanca

Caut bona interna Corbeanca sau in Bucuresti