Mi-am adus aminte de cateva chestii amuzante de la Google, azi va prezint una dintre ele, pe care la randul meu recomand sa o recomandati prieteniilor ca sa se amuze! Deci: deschidem o pagina noua in Google si scrie exact asa: do a barrel roll! Apoi imi spuneti daca v-ati amuzat sau nu! Daca DA, promitem sa va mai dam si alte idei nastrusnice cu care sa-i amuzati pe prietenii vostri, caci ce ar fi viata fara amuzament!

Chestii amuzante de la Google – do a barrel roll

Deci prima chestie pe care am zis ca o sa o dau prietenilor mei cadou a fost cea in care scrieti do a barrel roll in browserul google chrome – nu am testat pe alte browsere, deci cine vrea experimenteza. Dar asta nu e tot, mai vin cu o smecherie de la Google: scrieti ( sau copiati de aici ) zerg rush – sper ca si asta o sa va amuze copios!

Am zis ca o sa le dau pe toate alta data, dar nu ma pot abtine, asa ca va mai zic una: cautati evident pe Google : google gravity – apsati pe primul rezultat si va amuzati! Gata pentru azi, ca altfel nu mai treceti pe aici si nici nu o sa va inscrieti in Club SEO – clubul celor ce stiu sa rada copios, dar din cand in cand mai fac si ceva treaba, caci daca nu ati uitat, aici ne ocupam in special de promovare!

Daca ti-a placut ce ti-am prezentat nu uita sa dai like si share, cine stie – poate mai place si altora! Dar nu e obligatoriu, am vazut ca se poarta, am zis sa incercam si noi sa ne marim numarul de fani – socara-mea are cu siguranta nevoie de mai mult de 600 !

google-tips-and-tricks