Portalul Club Seo este cel care adminstreaza cateva zeci de pagini si grupuri pe FaceBook, printre care cele ale romanilor din Germania si Austria, cel al iubitorilor de produse hand made, etc. Asa ca tuturor le oferim pagina La Multi Ani, un loc unde pot posta urari si felicitari celor dragi, dar de unde pot alege si cele mai frumoase poze si urari oferite de cei peste 3.700 de fani!

Club Seo va ureaza sarbatori fericite si La Multi Ani! Va asteptam aici si in 2016!

Anul 2015 a fost un an greu dar am avut rezultate destul de bune, am reusit sa oferim informatii despre locuri de munca la cel putin 5.000 de romani, ceea ce desi nu pare mult, este totusi un pas mare inainte. Am facut fericiti peste 50.000 de romani care ni s-au alaturat in anul ce tocmai se sfarseste si am avut peste 3.000.000 de vizitatori unici. Nu e mult, asa cum spuneam, dar este un inceput care ne da sperante mai mari pentru 2016.

Nu o sa vorbim despre castiguri materiale, pentru ca acestea oricat de mari ar fi, nu pot aduce o bucurie mai mare decat castigurile spirituale. Faptul ca pagina noastra dedicata iubitoarelor de goblenuri a trecut de 12.000 de fani inseamna mult pentru noi. Mai ales ca fanii sunt veniti in mod natural, fara a fi adaugati, invitati sau mai stiu eu ce, de catre administratori. Inseamna ca am oferit exact ceea ce isi doreau acestia. Iar faptul ca cele doua grupuri de nisa au strans peste 15.000 de membri, unii foarte activi desi nu sunt romani, ne bucura si mai mult. Deci La multi ani! – dragii nostri citiori, fani si membri din grupuri!

Club Seo 2016

Club Seo va ureaza sarbatori fericite si La Multi Ani! Va asteptam aici si in 2016!