Multi artisti sau persoane publice si-au verificat conturile de FaceBook, adica au pus in dreptul numelui o bifa albastra, pe care daca pui mouse-ul va fi scris ca FaceBook a verificat persoana respectiva si ca profilul este autentic! Mai mult, campaniile de ajutorare nu se fac in acest  mod, deci nu va lasati inselati de astfel de persoane, anuntati politia imediat ce sunteti contactati.

Conturi false cu Andreea Marin si bani ceruti pe FaceBook in scopuri caritabile

Deci asa cum am spus, daca nu vedeti meajul acela cand puneti mouse-ul pe bulina albastra, contul nu este cel real al artistului sau persoanei publice. Cel mai des se actioneaza cu persoane ce sunt plecate din tara, se da un caz social si apoi se cere sa transferati banii prin Westrern Union, pe un nume oarecare. Am dat un exemplu cu contul Andreei Marin, dar mai sunt si altele care circula pe internet. Mare atentie!

Daca ati fost abordati de personalitati publice pe FaceBook si sunteti rugati sa trimiteti bani, nu o faceti! In toate cazurile s-a dovedit a fi vorba de fraude, deci pentru a ajuta folositi datele furnizate pe site-urile oficiale Pro TV sau aletele. Nu va luati dupa anunturile de pe retelele de socializare, chiar si cele in care va scriu persoanele in cauza, 99% din ele sunt false [ ma refer aici la persoane particulare care cer ajutorul ]. Daca ati fost martirii unui astfel de incident va rugam sa ne anuntati si sa ne furnizati datele si informatiile complete.

Conturi false cu Andreea Marin

Conturi false cu Andreea Marin si bani ceruti pe FaceBook in scopuri caritabile