Incercam pe cat putem sa ajutam cititorii nostri cu informatii utile, iar cum azi retelele sociale si in special FaceBook sunt din ce in ce mai des utilizate, am zis sa va dam un pont: exista asa numitele Pagini globale, care permit sa aveti continut separat in functie de tara de unde va vin fanii. Mai multe detalii gasiti aici, dar vom incerca sa prindem in cele ce urmeaza principalele idei. Momentan facilitatea nu este disponibila pentru toti, deci este posibil sa nu o ai in acest moment in contul tau, dar urmareste sa vezi cand o vei putea folosi.

Paginile globale pe FaceBook

A avea pagini globale care au la randul lor subpagini in diferite limbi ajuta mult in cazul in care ai continut ce merita distribuit in diverse limbi. Stateam si analizam putin activitatea paginlilor din portofoliu, de obicei postarile unei pagini foarte mari ajung la maxim 10% – cred ca e o cifra exagerata fata de realitate – dintre fani, iar daca afacerea ta se adreseaza un mod diferit pentru tarile vorbitoare de alte limbi, este evident ca degeaba ai vizitatori din Brazilia, daca tu scrii in romana.

Asadar zic eu ca o sa atragi mai mult trafic pe site cu pagini mai mici decat cu una mare dar la care fanii nu vad noile postari. E o parere, evident. Nici nu am garantia ca merita sa folosesti FaceBook Ads daca nu ai un profit mare, care sa asigure recuperarea celor 30 de dolari investiti [ cam atat ne sugereaza noua FaceBook sa investim intr-o postare ].

Asadar incearca sa folosesti si tu paginile globale, iar daca nu merge inca din contul tau, ai rabdare, vine in curand si la tine. Ar mai putea fi restrictii de tara, incearca si contul tau de business, setarile au fost facute automat de catre FaceBook, asa ca o parte din pagini – poate nu toate – au fost transferate acolo. Bafta!

ClubSeo pe FaceBook

ClubSeo pe FaceBook