Am zis in articolul precedent despre cele mai rentabile programe de afiliere ca o sa discutam si despre cum sa facem cu adevarat bani din vanzarile online. Aveti mai jos o poza de pe site-ul Stefaniei Trandafir, pe care o salut cu aceasta ocazie si ii urez spor la conversii, unde se vede clar ce inseamna un program de afiliere – in cazul in care sunteti prea nou in domeniu si nu stiti cu ce se mananca afacerea asta. Pe scurt: promovezi produse din alte magazine online, cand cineva cumpara primesti comision. Cand se strange o suma minima ce difera de la un program la altul, primesti banii in cont.

Cum castigi bani din programele de afliere

Multi au impresia ca daca plaseaza reclame din afiliere pe cateva site-uri banii incep sa curga, dar se inseala. Problema cea mai importanta este calitatea celor ce intra pe site-ul tau, citesc articolul si decid sa nu sa cumpere. Va dau exemplul site-ului AutoAsig.Info – excelent exact pe nisa pe care o sugereaza si titlul, asigurari auto. Site-ul contine atat articole informative cat si articole de promovare a firmelor de asigurari prin programe de afiliere. Daca studiezi putin traficul observ ca intre 2 si 4% din vizitatori cumpara o asigurare RCA, foarte putini una CASCO. Aceiasi reclama pe site-ul ClubSeo nu cred ca ar fi avit sanse de izbanda, pentru ca pur si simplu aici cititorii cauta altfel de informatii, ar fi o coincidenta extraordinara sa aiba nevoie si de o asigurare.

Sper ca m-am facut inteles, daca nu mai vorbim si la sectiunea discutii deschisa de curand, exact pentru astfel de situatii. Spor la bani prieteni cititori!

Programe de afiliere