Avand in vedere ca fiecare site isi are ca scop final castigurile, programele de afiliere constituie si ele o sursa buna de venit. In acest moment in Romania exista trei programe mai importante, 2 Parale, ProfitShare si Piata Digitala. Noi lucram cu toate trei, deci teoretic putem sa spunem cate veva despre fiecare. Ca prima constatare: faci bani daca ai trafic de calitate, unde prin calitate se intelege ca publicul tinta a fost atins. Sau mai explicit, daca faci reclama unui magazin de produse cosmetice, cei care intra pe site trebuie sa fie dispusi sa cumpere asa ceva.

Cele mai rentabile programe de afiliere romanesti

Spuneam mai devreme de calitatea vizitatorilor, de faptul ca ei trebuie sa fie potentiali clienti ce trebuie doar convinsi ca varianta online este mai avantajoasa. Rareori vei gasi un cumparator dispus sa achizitioneze online, desi el nu obisnuieste asa ceva si nimic nu-l convinge ca ar trebui sa actioneze. Ar mai fi partea cu butoane care sa-l indemne la actiune, majoritatea celor car estau pe internet pur si simplu nu inteleg ce au de facut ca sa cumpere, te trezesti cu mesaje de genul: vreau cutare produs, cum cumpar?

Legat de rentabilitatea programelor, eu cred ca fiecare e rentabil in felul sau. Pe Piata digitala am facut bani frumosi cu suplimente alimentare pentru slabit, pe 2 Parale pe nisa asigurarilor iar pe ProfitShare cu produsele IT&C de la eMAG.  Asa ca nu cred ca ar trebui sa te axezi doar pe o singura platforma de afiliere, cu cat esti mai diversificat cu atat ai sanse mai mari sa castigi mai multi bani. O sa discutam in continuare, intr-un alt articol despre ce ar trebui sa faci ca sa si castigi banii aceia. Spor la conversii!

Magazine Online

Cele mai rentabile programe de afiliere romanesti