Ai vazut ca multi dintre prietenii tai transmit LIVE pe FaceBook si ai vrea sa faci si tu asta, dar cum? Multi dintre posesorii de conturi pe FaceBook au cautat sa vada unde se ascunde aceasta facilitate, iar pentru ca nu toate conturile au fost actualizate in acelasi timp, la unii transmisia live a aparut poate cu intarziere. Acum vedeti in poza de mai jos unde se gaseste si cred ca este clar cum poate fi ea folosita. Da, apesi pur si simplu “Clip video in direct” si gata!

Cum poti transmite LIVE ACUM pe FaceBook de pe calculator sau telefon

Te intrebi cum poti sa transmiti live pe FaceBook de pe telefonul mobil, laptop sau PC? Nimic mai simplu, evident daca ai conectata camera web, la telefon este din fabricatie, asa ca la Laptop cam tot asa doar la calculator ar trebui sa ai una montata si evident in toate cazurile sa accepti ca aceastasa fie accesata de FaceBook. Iata deci ca nu este deloc greu, intra acum de pe site-ul nostru direct in contul tai FaceBook si vezi ce surpriza ti-am pregatit! Ok?

Am insa o noua provocare pentru cei ce vor sa transmita live pe FaceBook? Cum poti sa transmiti un film de la televizor sa zicem? Va trebui sa cuplam televizorul la Laptop cu un cablu HDMI, de redat pe smartTV in loc de monitor merge, dar poti sa vezi programele de la televizor pe calculator cu ajutorul cablului HDMI? Ma tot gandesc cum ar ajunge semnalul de la cablu TV la laptop si nu ma duce capul, invers stiu cum si este simplu, dar daca eu vreau sa cuplez calculatorul pe post de ecran TV?  Mai studiez si revin! Promit.

Transmite LIVE ACUM pe FaceBook

Cum poti transmite LIVE ACUM pe FaceBook de pe calculator sau telefon