Ca sa fie si mai rau, ca altceva nu am sa spun, ca sa poti posta cu profilul paginii tale pe FaceBook te obliga sa instalezi o aplicatie de autentificare in doi pasi. Ok, am pus una si cum eu folosesc modul incognito de fiecare data pun codul ala ca sa ma conectez la FaceBook. O mare bazaconie care evident nu foloseste la nimic. Deci va trebui sa renunt la incognito daca nu vreau sa ma enervez de fiecare data. Nu mai zic ca trebuie sa stau cu telefonul lipit de mine cand lucrez la laptop. Din ce in ce mai rau prieteni, cam asta e viata cu astia de fac bani pe spinarea noastra.

Din ce in ce mai complicat accesul pe FaceBook

Nu stiu de ce viata se complica pe zi ce trece, iar noi avem nevoie de FaceBook ca sa ne promovam afacerea. Acum au descoperit ca avem pagina prea mare si cu interactiuni prea multe ca sa nu ne autentificam in doi pasi. De ce trebuie sa am eu si telefon mobil si numar nu stiu, acum ca mi-am confirmat tara in care sunt acum, prevad ca la plecarile in concediu o sa am probleme, cel putin o vreme pana o sa fie atat de multe sesizari la FaceBook incat o sa renunte la chestia asta, dar tu ramai oricum agatat de ea [ autentificare si numar de telefon ].

Cand credeam ca nu mai am de ce sa-mi fac griji – deja inca incerc sa ma recuperez dupa UpDate-ul de la Google din martie, iata ca mai vine una peste mine. Stau si ma intreb oare pana unde vor impinge aceste obligatii fara rost? Gata, cu autentificarea in doi pasi am scapat de pericol? Ma indoiesc, caci mereu se gaseste cineva mai istet care trece peste toate masurile lor de securitate, cu exceptia ta, a proprietarului de cont, evident!

Autentificare FaceBook in doi pași

Din ce în ce mai complicat accesul pe FaceBook