Acum o luna si ceva ma certam cu cei de la ANAF si CNAS – Casa nationala de asigurari sociale de sanatate, care desi aveam platite asigurarile pana in februarie ( nu stiu daca inclusiv, pe jumatate de luna in februarie, nu conteaza) – m-au obligat sa platesc pana in decembrie. Ok, am zis eu – dar daca ma angajez luna viitoare? A, se deduce suma la salariou, va primiti banii inapoi. Oricum e o aberatie, pentru ca din martie si pana in iunie am platit tot, necomensat, ca neasigurat, desi acum apar asigurat intre 1 ianuarie si 31 decembrie. Asa-i la romani, nu-i asa? Sau pentru Victor Ponta si PSD-ul de la guvernare, promotorii acestei aberatii!

Din nou pacaliti de ANAF si CNAS cu 9 milionane lei, platiti degeaba la asigurari

Chiar astept sa ma intrebe ANAF-ul de ce si cum stau cu platile, caci daca pana acum se jucau cu sume mici, sa dai 900 de lei pe un an la CNAS pentru ca nu ai venituri, ai ramas fara serviciu, toate astea ca sa nu platesti 700 la RMN, dar atunci macar nu stateai la coada, nu mai zic un drum de la Arad la Tulcea, dus intors! Apoi desi te-au asigurat ca nu platresti consultatii, medicamente, etc. descoperi ca da – in loc de 77 de lei dai doar 33 pe o cutie. Pai cate cutii luam mai de 9 milioane?

Am zis din 2-015 ca impozitarea celor fara venituri, obligarea la taxe si alte aberatii sunt pe cat de ilegale pe atat de inumane. Iata ca apar si probleme mai garve, cand esti pur si simplu jupuit, pentru ca nu poti plati decat la ultimul domiciliu, chiar daca te muti din oras, cine te pune? Iar guvernul lui Ciolos stie asta, dar evident ca deschide platforme online, ca sa me mearga mai bine! Noua, sau lor? Stiti de ce ne merge asa de rau? Pentru ca nu suntem solidari, am uita ce este aceea empatia, preferam sa fin nu doar indiferenti, dar sa-i si condamnam tot pe cei persecutati! Ne meritam tara si soarta, asta e!

ANAF si CNAS