Am decis sa scoatem la vanzare cateva domenii EMD sau care cat de cat pot fi introduse in aceasta categorie. La ce iti folosesc ele?  Desi se spune ca un domeniu EMD nu mai are avantaje din punct de vedere SEO, eu cred ca inca te pot ajuta chiar foarte mult. Problema este ca doar numele domeniului nu este suficient ca sa fii gasit mai repede si mai usor, va trebui sa depui efort ca la oricare alt domeniu, doar ca vei avea unele mici avantaje, care zic eu ca nu-s deloc de neglijat.

Domenii EMD de vanzare la preturi bune – lista domenii

Sa luam de exemplu domeniul Mamica.Org – oricine poate intelege lesne despre ce e vorba aici, iar nisa este suficient de generoasa ca sa merite exploatata. La fel de valoros mi se pare si domeniul ValeaPrahovei.Net – mai ales pentru cei ce cauta un domeniu pentru un site pentru turism. Le vindem la un pret destul de mic in comparatie cu avantajele pe car ele ofera un astfel de domeniu. Culmea este ca acestea iti pot aduce destul de usor venit, pentru ca mamicile te vor indragi daca reusesti sa le oferi informatii de calitate, iar cei ce au nevoie de reclama pentru ca au afaceri pe Valea Prahovei sigur vor fi incantati sa-ti fie clienti.

Desi cred ca sunt mai putini doritori pentru domeniul Tuleca.Info eu inca sper ca vom gasi un cumparator dispus sa-si dezvolte o afacere in judetul respectiv. Cred ca faptul ca este folosit TLD-ul info este un avantaj, daca nisa va fi cea de informatii. O sa inchei cu un domeniu la care tin mult, Avocatul.Org – care a preluat un vecui site de pe un subdomeniu gazduit de portalul e4Ro. As mai aminti si site-ul JocuriFlash.Info pentru cei care evident se gandesc sa-si incerce norocul pe nisa jocurilor online. In total cinci domenii pe care sunt dispus sa le vand la pachet la pretul de 500 de euro – negociabil!

SEO domenii EMD