Azi am reusit sa depasim 11.111 fani pe una din paginile noastre de FaceBook, asa ca am zis ca pe langa faptul ca ne vom lauda putin, pentru ca am reusit si performanta sa depasim impactul de 500 de mii de persoane. Dar acum sa revenim la nisa filmelor online si promovarea lor pe site-ul de socializare. Cele patru pagini pe care le detinem, unul general si trei dedicate serialelor sunt numai bune pentru a te promova. Vei castiga trafic, lumea va afla de tine si evident vei face si ceva bani.

Pagini de FaceBook pentru promovarea de filme si seriale online

Chiar daca vreau sa te ajut cu distribuirea site-ului tau pe FaceBook tot nu stiu care ar fi un tarif ok pentru tine, asa ca o sa facem in felul urmator, tu imi propui un pret pentru a distribui o zi sau maxim trei postari diferite pe aceste pagini. Eu postez si tu analizezi rezultatele, apoi vedem daca merita sau nu sa te promovezi astfel.

Intre timp am sa va tin la curent cu studii legate de impactul postarilor pe FaceBook, chiar si eu sunt curios ce rezultate implica depasirea a 10 mii de fani sau a 100 de mii, pentru ca asta avem in plan, sa ridicam pagina respectiva la de 10 ori mai multi fani decat are acum. Avand in vedere ca este un proces organic, nu avem de unde sa stim cat dureza, insa cu siguranta vom reusi.

Filme si seriale online

Pagini de FaceBook pentru promovarea de filme si seriale online