Se tot discuta despre domeniile premium, cele care costa mai mult decat unul obisnuit. In primul rand domeniul ar trebui sa fie unul al carui nume sa fie format din cuvinte ce au o oarecare cautare pe net. Ar mai trebui ca aceste nume sa atraga trafic doar pentru ca asa se numesc ele, iar un site de informatii – adica cu TLD-ul info ar trebui sa fie premium daca este vorba de site informativ. De aceea cred ca domenii precum Tulcea.Info sau Actori.info sunt premium.

Domenii premium Info sau orice alt TLD

Iata ca desi cand am cumparat domeniul KitGoblen.info am dat pe el un pret mic, azi el se vinde ca domeniu premium, oare de ce? Dar de ce TLD-ul com nu este premium? In opinia mea ar trebui sa fie, avand in vedere ca eu il foloseam ca sa vand goblenuri Luca’s Chisinau. Daca ar fi sa ne luam dupa definitie, adica sa avem cuvinte usor de retinut, sa fie format din cuvinte cheie ce au cautare in Google, zic eu ca si actualul Broderii.Info este un domeniu premium!

Nu pricep de ce de multe ori gasesti domenii premium de vanzare doar daca sunt pe TLD-ul com, desi dupa cum se vede acum apar si cele INFO – la vanzare. Ma gandesc cum ar fi sa am doar domenii premium, desi am vazut ca inca nu prea au cautare in Romania, deci ar fi o investitie pe termen lung. Cand am renuntat la KitGoblen.Info am renuntat tocmai pentru ca nu aducea cine stie ce venit, nici din trafic si nici din vanzari – mai eficenta a fost insa pagina de Facebook cu acelasi nume.

Domenii premium

Domenii premium Info sau orice alt TLD