Am avut ceva neplaceri cu portofoliul vechi de domenii, dar uite ca incet si cu rabdare recladim totul. Doream de mult sa trecem de pe TLD-uri straine pe .ro, asa ca uite cum azi avem online noul ClubSeo.ro, articolele sunt deja restabilite, asteptam indexarea site-ului si acceptarea sa in AdSense. Recunosc ca ma doare inima sa vad ca inca mai suntem indexati cu vechile articole, dar ce poti face? Sa speram ca cele aproape 2000 de articole isi vor recapata locul si ca vor fi si ceva venituri in 2022. In SEO nu e totul usor, cateodata mai trebuie sa o iei si de la capat, nu se stie cum trece timpul si vom recapata pozitiile pierdute.

ClubSeo la inceput de an – 2022

Stau si ma intreb, oare de ce crede lumea de exemplu ca o poti gasi pe Andreea Tonciu pe Wikipedia, oare ala e site de cancan sau enciclopedie? De aceea si eu cred ca postand articole zilnic pe site voi reusi sa adun suficient de multa informatie inat sa am macar 500 de unici pe zi pe fiecare site. Asta ar insemna cam 5 euro pe zi pentru fiecare site, la 100 cate am in portofoliu faceti si voi socoteala la ce suma doresc sa ajung. OK, hai sa nu visam si sa mergem pe 1 euro pe zi de site, 100 ar fi in total si 3000 pe luna. Para suna destul de bine daca tii cont de investitie, adica cam 1000 de euro pe an.

Iata de ce cred eu ca am trecut de la .Info la ClubSeo.ro, un salt calitativ as zice eu pentru un site in limba romana. Sincer sper sa se pastreze partea cu filme si seriale turcesti, daca tot am scris despre ele si au avut succes pe vechiul TLD. Da, greu sa-mi explic de ce de la SEO am ajuns la filme, dar cine sunt eu sa pun astfel de intrebari?

ClubSeo.ro

ClubSeo.ro la inceput de an – 2022