Dupa ce am ras cu pofta la serialul Stadiul relatiei: complicat, este momentul sa mai vedem un serial turcesc pe aceiasi tema, sa ne prefacem ca suntem casatoriti, dar de fapt ne vom indragosti mai tarziu! Oare ce se va intampla cu Zeynep? Ma minunez ca se reia totusi povestea baiatului bogat si a fetei sarace, parca de data asta parca Fatih e prea bogat, putred as zice eu, iar stapana casei, bunica pare parca rupta dintr-un basm turcesc.

Dragoste cu împrumut, un nou serial la Acasa TV – de luni pana vineri la 20:00

Dragostea dintre Fatih si Zeynep este acum falsa, micutul Selim insa le-a furat inima tuturor. Asa ca eu va invit sa urmarim impreuna de luni pana vineri, de la 20:00 noul serial “Dragoste cu imprumut” incepand din 17 noiembrie 2016. Ieri ati vazut primul episod, chiar daca se pare ca romanii iar se prefac ca dau doua episoade in loc de unul. Cum va primi maine vestea tatal frumoasei Zeynep? Este el chiar asa de rau precum a fost prezentat in primul episod din serialul Dragoste cu imprumut?

Pentru cei care vor sa vada online serialul Dragoste cu imprumut, acest lucru este posibil incepand cu 1 ianuarie, cand va fi difuzat in fiecare zi cate un episod de trei ore pe site-ul Cinemateca 24h! Iar daca vom avea peste 1000 de vizualizari pe zi, vom lansa si concursul cu premii de 1000 de euro, pentru fanii serialelor turcesti! Anunati prietenii, sansele de castig cresc de la o zi la alta!

Dragoste cu împrumut

Dragoste cu împrumut, un nou serial la Acasa TV – de luni pana vineri la 20:00