Dupa extaz vine crunta dezamagire, fara viza in Canada sau de fapt a fost o poveste spusa de Klaus Iohannis fara sa stie raspunsul corect? De fapt, asa cum de fapt se stia, Uniunea Europeana a pus conditii severe pentru SUA si Canada, inclusiv  ca s-ar putea impune viza pentru a intra pe teritoriul european. Doar ca in cazul SUA sunt evident doar vorbe, mai ales ca nimeni nu vrea sa se certe cu ei, pe cand in cazul Canadei se credea ca va merge mai usor.

Dupa extaz vine dezamagirea, fara viza in Canada sau doar foc de paie?

Conditia pusa de canadieni, cu buna stiinta sau nu, a fost ca vor da drumul cetatenilor romani in Canada, de proba pentru trei ani, daca se va semna acordul de liber schimb ( CETA ). Doar ca Belgia a blocat semnarea acordului, asa ca totul s-a terminat asa cum a inceput. A fost un fel de acord de incetarea focului in Siria, semnat de rusi si americani, dar nerespectat de sirieni. Mai pe scurt, se pare ca vom avea nevoie de viza in continuare pentru a merge in Canada, desi toate televiziunile au preluat stirea de pe iCanada, care l-a citat pe Iohannis, inainte ca echipa canadiana sa paraseasca sedinta.

Recunoastem ca si noi ne-am entuziasmat si am scris despre eliminarea vizelor pentru a merge in Canada, dar acum ne pare rau! Trebuia sa verificam si la sursa, adica la Bruxelles! Ca am spus ca nu e meritul lui Iohannis e ok, stiam. Nu stiam ca belgienii ne vor da cu tifla. Cam asa e la noi romanii, ba Olanda are ceva de comentat, ba Belgia, iar cand nu are nimeni nimic de zis, ne punem singuri bete in roate!

Viza Canada

Dupa extaz vine dezamagirea, fara viza in Canada?