Probabil ca ati urmarit ieri duelurile de la Vocea Romaniei, asteptand cu nerabdare sa vedeti cum se va comporta moldoveanca Corina Cuniuc. Dupa ce la preselectiile pe nevazute a reusit sa-i faca pe membri juriului sa regrete ca s-au intors, nu pentru ca nu ar avea voce si talent, ci pentru ca bunul simt a cam lipsit, ieri dupa ce Marius Moga a ales-o pe colega ei de duel, Corina Cuniuc a refuzat sa mai continue la Vocea Romaniei, chiar daca ar fi ales-o alt antrenor. Probabil ca a vrut sa socheze, ceea ce a si reusit, doar ca asta nu-i asigura succesul in continuare, ba din potriva!

Corina Cuniuc la Vocea Romaniei – 21 octombrie 2016 – eliminata!

Inca nu stim cine este castigatorul de la Vocea Romaniei din 2016, dar cu siguranta nu va fi Corina Cuniuc. Da, are voce pooate si putina carisma – daca ar avea o oarecare limita in comportament. Da, a cantat bine – sa nu zic foarte bine, mie interpretarea data de Ioana Ignat si Corina Cuniuc mi s-a parut mai buna ca originalul. Totusi, urmarind si alte incercari ale ei in afara concursului, de exemplu varianta moldoveneasca a melodiei lui Seal, It’s a Man’s World  – va invit chiar sa cautati duetul Luciano Pavarotti & James Brown, sper ca veti intelege ce vreau sa zic!

Sincer sa fiu, cautarile melodiilor mi-au deschis apetitul pentru muzica buna, iar azi am in program cateva voci celebre, Seal, Scorpions si evident nemuritorul James Brown! Vorbesc de melodii ce au depasit de mult zeci de milioane de ascultatori! In memoriam James Joseph Brown ( 1933 – 2006 ) si Luciano Pavarotti ( 1935 – 2007 ). Melodia It’s a Man’s World a fost cantata in 1966, la un an de la nasterea mea! Amintiri, amintiri, amintiri …!