Acum ceva timp scriam despre cazul familiei Bodnariu, multi ma luau peste picior ca apar o familie care nu stie sa-si creasca copii, ba mai mult au incercat sa spuna ca pe site-ul Mamica.Org nu sunt prezentate corect lucrurile. Iata ca a trebuit sa vina al doilea proces castigat de familia Nan ca sa vedem ca totusi nu poti lua copii de langa parinti doar pentru ca “ti se pare” ca ceva nu este in regula. Aceasta familie a luptat si a castigat in urma unui proces la Tingretten – Norvegia dreptul de a sta cu proprii copii. Inca o victorie importiva sistemului de teroare instaurat de Barnevernet.

Familiile Bodnariu si Nan au invins Barnevernet la tribunalul din Tingretten

Cosmarul celor doi copii ai familiei Nan a durat un an de zile, abia acum ianca-Mihaela și Dragoș-Dumitru au revenit in sanul familiei. Cine va plati daunele intr-o tara care se pretinde cu 100 de ani inaintea altora? Va reamintim ca in luna iunie familia Bodnariu si-a recuperat toti copii din mana Barnevernet. Din pacate ei au decis sa paraseasca Norvegia definitiv, pentru ca au considerat ca acea tara, desi super bogata, nu le ofera sansa la o viata normala. Drama acestei familii a fost enorma, cei cinci copii ai lor fiind luati – sa dovedit ca nefondat – de langa parinti.

Ne bucuram ca cele doua familii au reusit sa invinga Barnevernet, prima pe baza presiunilor populare din zeci de tari, care au fost alaturi de familia Bodnariu, iar a doua chiar in instanta din Norvegia. Dar lunile sau chiar anul de chin prin care au trecut copii cum se vor repara? DA, nu se mai face educatie ca in Evul Mediu, dar nici nu rapesti copii de la parinti pe baza unor supozitii, nu-i asa?

Stop Barnevernet

Familiile Bodnariu si Nan au invins Barnevernet