Sa vezi chestie ciudata ce mi se intampla azi, vine colegul de birou la mine foarte speriat ca a primit like-uri la pozele trimise sotiei, dar de la prietenii de pe FaceBook. “Cum se poate asa ceva? Ca eu nu le-am trimis decat sotiei!” – ei bine cea mai recenta inovatie a lui Zuckerberg este asa zisa poveste a zilei – o chestie ce se distribuie prietenilor atunci cand folosesti aparatul foto direct din messengerul telefonului – mai ales cu acele masti haioase.

Facebook Stories sau cum ajung poze nedorite pe FaceBook facute publice

Ca sa vezi ce ai distribuit – sau mai bine sa stergi, intri pe telefon si daca apare My Story ca in poza de mai jos, e clar – pozele au aparut la mai multi prieteni pe messenger! Cum sterg pozele din My Story pe FaceBook? Pai te duci pe moaca ta, intri pe fiecare poza in parte si apoi pe cele trei puncte si alegi sterge sau delete si gata! Ai trimis 100 de poze, ai ceva de munca caci nu am vazut sa fie si varianta de Dlete all!

Cand te joci cu chestii noi, maia les ca nu prea esti maestru in FaceBook – ai sansa sa te trezesti ca faci lucruri de care nu ai stiut! Cam la fel este si pe Instagram sau mai nou pe Google Drive – asa ca invata sa nu folosesti dispozitivele inteligente dupa ureche! Se poate dezactiva My Story sau Facebook Stories de pe telefon sau PC? Cum ma lipesc de toate aceste variante nedorite? Pai simplu, faceti update automat la orice si uite asa, fara sa stiti va treziti ca faceti ce nu ati vrut. Am vazut pe multi care s-au fript cu aceasta facilitate Snapchat, postand public in My day poze private mai compromitatoare, asa ca aviz amatorilor de poze deochiate!

Facebook Stories

Facebook Stories sau cum poze nedorite pe FaceBook facute publice