George Chirila este un mormon chiar daca el nu recunoaste asta, chiar daca majoritatea lor traiesc doar in Statele Unite. Sau mai corect est eun fel de mormon de Romania, caci pana la urma ce a facut acest George Chirila? A luat de peste tot ce a vrut si a fost pe placul sau si a creat o mica religie in sanul familiei sale formate din 17 suflete. Evident ca toti i se supun lui, el fiind “profetul” de langa Iasi. Prima sotie, mai tanara dar care are si ea deja o mica “turma” de copii, accepta cu greu situatia, dar ce poate face?

George Chirila – biografia adevarata a mormonului din Romania

Asa cum am spus mai sus, prima sotie a lui George Chirila nu a avut ce face, pe cand era insarcinata a aflat ca sora ei va deveni sotia numarul doi. Ce alternative avea? Sa renunte la tot sau sa-l creada pe George Chirila, a ales ce ati vazut. A doua sotie pusese ochii pe el de mult, doar ca nu gasea cum sa fie alaturi de el, asa ca la inceput s-a dus sa-si ajute sora, apoi a zis ca e prea putin doar in gospodarie, asa ca a decis sa o ajute si la facut copii.

Este George Chirila o minune, este unic in lume sau in Romana? NU, ca el sunt multi, doar ca nu incearca sa ne convinga cat sunt de buni. Ce face el de fapt? Isi exploateaza cei 16 membri de familie, pentru a trai cum ii place lui. De ce s-a retras in varful dealului si nu are apa curenta, curent sau gaze? Pentru ca face economie, evident. Daca ati vazut are telefon mobil, dar doar el. Are teoretic si laptop, caci spunea ca o sa intregistreze emisiunile ( cum, nu stiu – dar nici nu cred ca avea de gand sa o faca ).

Filozofia de viata a lui George Chirila

Are o filozofie simpla, nu cheltui nimic si toata lumea munceste cum spun eu, face cum spun eu. Eu sunt profetul, voi muncitorii! Mai simplu de atat nu se poate. Ce drepturi au sotiile, copii sai? Sa-l asculte si sa-l urmeze. Suficient pentru “palatul” din varful dealului, doar ca acum George Chirila viseaza la ceva maret, sa fie un gel de Stefan cel Mare, sau poate chiar Fat frumos cu palosul gros – cum spune chiar el, care va purta sapia de 35 de kilograme.

George Chirila - La Maruta

George Chirila – biografia adevarata a mormonului din Romania