Detinem cateva pagini cu un numar de peste 3K fani, de genul Buna dimineata – unde evident nu avem o nisa bine definita, dar cu siguranta puteti distribui suficient de multe reclame pentru a va promova, nu-i asa? Cu putin timp va spuneam ca am depasit 2.000 de fani, acum deja am ajuns la trei mii si sper eu ca pana in vara sa fie deja 5.000 de fani. Impreuna am putea incepe o campanie de promovare, nu-i asa? Sau sa presupunem ca ai un site de filme online, nu crezi ca am putea sa-ti promovam pagina pe Putera destinului ce a depasit si ea 3K fani?

Servicii de Social Media Marketing pe pagini 3.000 + fani ( distribuiri + publicitate )

Pentru cei ce au ceva de promovat din domeniul hand made, fashion, etc. am putea sa-ti oferim o pagina ce a depasit de curand 23 K fani, majoritatea romani din tara si diaspora. Iar daca nu ai o nisa preferata in care te incadrezi, ce zici de trei pagini cu aproximativ 5,7 K + 5,3 K si una cu 3,4 K? Sau poate vrei sa le primesti cadou pe toate trei daca vei cumpara site-ul Estifraier.Info, pe care sincer nu prea stiu la ce sa-l folosesc! Pretul de pornire ar fi 150 de euro!

Dar de pagina “La multi ani!” ce ziceti, v-ar ajuta 4 K fani sa va promovati un site de cadouri sau mai stiu eu ce poate ranka pe nisa asta? Mai avem si alte zeci de pagini, grupuri cu un total ce depaseste 68 K fani si undeva la 60 K membri in grupuri! Ti se pare interesant? Ma gasesti rapid la rubrica contact!

Servicii de Social Media Marketing

Servicii de Social Media Marketing pe pagini 3K+ fani