In episodul de azi Gulru si Cihan se casatoresc pe ascuns, Ömer este distrus, dar mai multe veti vedea in seara aceasta la Acasa TV de la ora 19: 30 sau in reluare? Dar oare Gulru si Cihan divorteaza sau raman casatoriti pan la finalul serialului Lupta rozelor? Daca ati citit toate articolele de pana acum stiti deja raspunsul. Nu uitati ca portalul Club Seo este mereu cu un pas inainte, va spune la ce sa va asteptati si va explica situatiile critice din serialele turcesti.

Gulru si Cihan se casatoresc pe ascuns, Ömer ce face – se resemneaza sau lupta?

Evident ca acum dupa ce Gulru si Cihan se casatoresc fara stirea lui Ömer sau a rivalei ei Gülfem, este posibil ca aceasta casatorie sa fie declarata nula si sa se anuleze. Dar asa va fi? Sau toata lumea va accepta situatia pentru binele lui Cihan? Babuiesc ca in acest moment ati vrea sa stiti ce a determinat totusi aceasta reactie, pana la urma toata lumea era la pomenirea de sapte zile a tatalui celor patru surori. Vor afla ele oare cine este raspunzator de tragedie?

Ati vazut in episodul trecut ca telefonul si fisa medicala falsa au disparut, dar oare nu se va da de gol mama lui Ömer, va afla el ce masinatii a facut mama sa? Dar Sevkete ce mai face? Cum se va rezolva problema sa cu Taner si Mebrure, vor pleca ei pana la urma din casa unde traiesc ca intr-un lagar de concentare? In episodul 30 de exemplu, Taner isi face bagajele , dar o va parasi el pe mama sa si se va duce sa traiasca in liniste? Iata ce va urma in episoadele viitoare in serialul Lupta rozelor.

Gulru Cihan casatorie

Gulru si Cihan se casatoresc pe ascuns, Ömer ce face – se resemneaza sau lupta?