Comunitatea broderitelor din Romania de pe FaceBook a reusit sa stranga pe pagina Kit Goblen peste 20.000 de fani, iar in grupul asociat paginii au ajuns sa se reuneasca peste 10.000 de impatimite ale picturii cu acul. Din ceea ce am gasit eu aceasta ar fi cea mai mare comunitate de profil din tara, desi sunt cateva zeci de pagini si grupuri care au incercat sa reuneasca pasionatii de frumos. Nu stiu daca un forum ar reusi sa ofere mai multe oportunitati, insa cu siguranta ce au facut administratorii acestei pagini ( si grup ) este exceptional.

Comunitatea broderitelor din Romania pe FaceBook a depasit 20.000 de membri

De curand pagina broderitelor a depasit 20 de mii de fani, moment in care acestia au decis sa formeze un forum, pentru a le usura comunicarea. Evident ca pe FaceBook poti posta sau trimite mesaje private, dar pe un forum poti cauta informatia, la fel ca pe un site. Ce sa le uram noi celor ce fac parte din comunitate? La multi ani si la mai mare, asta ar fi cea mai buna urare nu-i asa?

Credem noi ca daca ar exista mai multa implicare a membrilor comunitatii lucrurile ar merge si ai bine, mai ales ca o parte dintre membri au nevoie de kit-uri, ata, panza sau mai stiu eu ce, poate un gherghef sau alte ustensile pentru brodat, iar o alta parte doreste sa-si vanda broderiile, ceea ce se poate face daca se foloseste pagina Iarmaroc, atasata grupului.

Faptul ca avem aici cea mai mare comunitate de iubitoare a broderiilor merita “speculat”, trebuie sa stii sa te folosesti de acest avantaj, oferit de un numar atat de mare de oameni cu aceleasi interse. Depide de ele daca vor reusi sa fructifice acest avantaj sau il vor lasa sa treaca pe langa ele! Bravo fetelor, va dorim succes!

Broderii

Comunitatea broderitelor din Romania pe FaceBook