Donald Trump ar fi putut castiga alegerile cu siguranta, daca nu era Hillary Clinton sustinuta de toata lumea, inclusiv de presedintele in exercitiu Obama. Dar daca este sa dam crezare sondajelor de la ora 16:00 – ora Romaniei – Hillary Clinton va castiga la mustata in fata lui Donald Trump. Nu zic ca nu se poate intoarce situatia pana maine, cand se inchid urnele. Sa asteptam si sa vedem ce se va anunta in seara asta, cand teoretic vom avea un rezultat adevarat in proportie de 80%!

Hillary Clinton castiga la mustata in fata lui Donald Trump –  8 noiembrie 2016

Pe parcursul zilei vom reveni cu amanunte despre alegerile prezidentiale din SUA, unde toata lumea asteapta sa castige Hillary Clinton, ceea ce ar insemna continuarea politicii promovate de Barack Obama. Culmea este ca sondajele din sud il arata castigator pe Trump, deci oricat am vrea sa stim de azi rezultatul final, inca trebuie sa stam si sa asteptam. Ne reauzim la ora 20:00 – dupa ce vor fi date publicitatii ultimile rezultate de la Exit Poll.

UPdate 9:00 – Se pare ca ne-am inselat cu totii, Donald Trump este noul presedinte al SUA, va urma o perioada de cosmar pentru toata lumea, in asteptarea politicii americane.

Hillary Clinton vs Donald Trump

Hillary Clinton castiga la mustata in fata lui Donald Trump – 8 noiembrie 2016