Cei nascuti in luna octombrie, pana pe data de 23 sunt evident balante, persoane echilibrate, al caror destin este influentat de belsugul toamnei. Totusi nu toti cei nascuti in luna octombrie au parte numai de lucruri bune, in functie de anul nasterii, de ziua si mai ales de perioada din zi in care au vazut lumina soarelui sau din contra, pe cea a lunii, norocul in dragoste poate fi mai mare sau nu. Cum descopar daca voi avea succes la bani in luna octombrie? Numic mai simplu, urmeaza algoritmul prezentat mai jos si descifreaza-ti viitorul!

Horoscop – ce aduce bun luna octombrie balantelor, succesul in dragoste si afaceri

Daca vrei sa afli ce-ti prezice horoscopul pentru luna octombrie, fa urmatorul calcul: aduna cifrele din anul nasterii, daca obtii peste 20 inseamna ca o sa ai noroc in dragoste, daca nu – o sa ai parte de o experienta neplacuta in urmatoarele patru zile. Partea buna este ca daca nu veti avea noroc in dragoste – aici depinde de pozitia pe care o aveti, cei casatoriti vor avea o cearta minora, cei necasatoriti dar care se afla intr-o relatie vor descoperi o latura cam “neplacuta” a partenerului, iar cei singuri pur si simplu nu-si vor gasi inca perechea!

Horoscopul lunii octombrie a fost prezentat pe larg pe portalul kLumea.Info de catre astrologul si numerologul Mihai Berbente, cel care a fost declarat de catre publicatia Times – cel mai bun specialist al secolului XXI. Acum ca sa aflati mai multe detalii ( poate ca o sa ne decidem sa postam si aici ) va asteptam pe pagina noastra de FaceBook.

horoscop octombrie

Horoscop – ce-ti aduce bun luna octombrie