Cei nascuti in luna noiembrie pot fi ca zodie fie scorpioni fie sagetatori, primii fiind nascuti pana pe 21 noiembrie, restul dupa. Acum sa vedem ce ne asteapta in luna asta si in decembrie, pe cei care am avut norocul sa ne nastem in anotimpul geros, intre toamna si iarna. Iarna astrologica incepe pe data de 21 decembrie, la solstitiu, desi calendaristic zicem ca a sosit iarna pe 1 decembrie. Teoretic pe 22 decembrie vom avea cea mai scurta zi din an, urmand sa creasca pana la echinoctiul de primavara, cand ziua va fi egala cu noaptea.

Zodiacul lunii noiembrie, scorpion si sagetator in functie de ziua de nastere

Daca esti baiat si esti nascut in zodia sagetatorului va trebui sa ai mare grija sa nu racesti, penrtu ca nativii din aceasta zodie sunt predispusi mai mult ca alte zodii sa se imbolnaveasca in luna noiembrie sau decembrie. In schimb vor avea mare succes in dragoste, daca sunt casatoriti sotia ii va iubi mai mult, pentru ca au fost cuminiti ( sau asa cred ele ), iar daca nu sunt casatoriti vor avea parte de aventuri de neuitat!

Daca esti fata si te-ai nascut pana in data de 21 noimebrie, va trebui s aai mare grija la picioare, mai ales ca este posibil sa capeti reumatism. Nu este de gluma cu frigul, iar daca tu crezi ca inca esti tanara si nu risti nimic, mergand cu fista scurta si ciorapi de nailon, te inseli amarnic! Perechea potrivitita este din zodia berbecului, in timp ce la baieti se recomanda sa-si caute jumatatea in zodia fecioarei!

Zodiac noiembrie

Zodiacul lunii noiembrie, scorpion si sagetator