Desi cred ca multi si-ar dori sa locuiasca la casa sau sa aiba un balcon de dimensiuni mai mari, nu este mereu posibil asa ceva. Dar cum putem sa ne amenajam micul balcon in asa fel incat sa ne fie placut si util in acelasi timp? Amincercat sa strang cateva idei si sa le pun pe site-ul www.Casa-mea.Info, pe care va invit sa-l vizitati pentru a afla care sunt aceste idei. Dar am postat si aici o poza cu doua idei de balcon, sper s ava placa.

Idei de amenajare a balcoanelor de mici dimensiuni, design interor si utilitate

Evident ca pentru a ne bucura tot anul de balconul nostru ar trebui sa fie inchis, de preferat cu geamuri termopan. O alta idee ar fi sa spargem peretele care da in balcon si sa marim camera respectiva cu un mic spatiu de odihna. Nu uitati sa puneti flori pe balcon, ele nu doar invioreaza aerul, il si purifica. Daca va vin idei nastrusnice de a planta si legume, poate un mic copacel de lamai, nu ezitati sa va puneti in practica ideile.

Daca aveti si voi idei noi pentru a amenaja un balcon de mici dimensiuni nu ezitati sa ne spuneti, aici sau pe FaceBook, pentru ca noi vom prelua cele mai bune idei si le vom distribui la randul nostru. Designul interior este deja o necesitate in mileniul trei, nu ne mai permitem sa locuim oricum, avem nevoie de confort si linite. Nu zic sa ajungem sa studeim arta Feng Shui-ului, dar nici sa nu ne facem casa mai frumoasa si mai utila! Deci , dati faru liber imaginatiei!

Idei de amenajare a balcon

Idei de amenajare a balcoanelor de mici dimensiuni