Am incercat azi sa reinstalez Windows-ul 10 de pe Flash drive, pentru ca mai nou asa se vinde, nu te DVD ci pe un mic Flash. Asta pentru ca deja notebook-ul se misca foarte greu, deja devenise insuportabil. Am luat de la eMAG un kit de Windows si da-i bataie. Minune, un driver de PCI nu este instalat, deci da-i si cauta despre ce este vorba. Am instalat ajutorul oferit gratis de HP, am rulat diagnosticul si a gasit ca placa de sunet nu este ok insntalata.

Instalare drivere pentru laptop HP seria 2000 pentru Windows 10

Teoretic Windows 10 are UpDate pentru majoritatea calculatoarelor mai vechi, deci ar trebui sa stam bine, doar ca nu este chiar asa, am luat un laptop din seria 2000 anul trecut, unul alb – pentru sotie. In afara de faptul ca merge mai rau decat al meu, desi eu am un procesor dual core iar al ei este quad, am si probleme cu viteza de rulare, nu mai zic de usability. Eu pe Windows 8.1 nu am nicio problema, la ea sunt mereu!

Asa ca revenind la instalarea automata a drivere-lor pentru un laptop HP seria 2000 pe Windows 10, varianta este sa intrati pe site-ul oficial HP si sa scanati calculatorul pentru probleme. De obicei merge! La sotie o sa dau restart si poate ca problema o sa dispara dupa ce am instalat placa audio, desi sincer am mari rezerve. Sfatul meu? Luati laptopul cu Windows instalat, copiati licenta si stati linisititi. Da, am cumparat mai ieftin ambele laptop-uri, dar am luat doua licente de Windows, una de 8.1 si una de 10, am mai platit 1.000 de lei!

Tips and trics

Instalare drivere pentru laptop HP seria 2000 pentru Windows 10