Multi prieteni m-au intrebat de ce cumpar mereu de la eMAG, asa ca m-am decis sa-ti impartasesc putin din experienta mea de shopping online. Sa vedem ce gasim in oferta celor de la eMAG la capitolul IT, telefoane, calculatoare sau mai stiu eu ce tine de domeniul asta. Nu vreau sa spun nimic, nu laud si nu vreau sa influentez cu nimic decizia ta. Cauta detaliile pentru oferta asta si discutam dupa: de ce primesti sa zicem asa, cadou un router WireLess daca iti cumperi un Laptop HP? Sau ce primesti daca achizitionezi un SmartPhone de la eMAG? Inta, vezi compara si discutam dupa, ok?

De ce sa cumpar azi de la eMAG

Prima data camd m-am gandit sa cumpar de la eMAG a fost cand ma uitam la Pro TV la emisiunea aceea cu constructia de case pentru diverse familii cu nevoi. Atunci s-a aprins un beculet, de ce cumpara de acolo si nu din alta parte? Apoi am inteles, pentru ca au cel mai bun pret, ofera garantie reala la produse ( am sa va povestesc ce am patit cu o tableta primita cadou cand am cumparat de la o alta retea de magazine – culmea este ca daca cumparam online, nu aveam probleme – legea ii obliga sa schimbe produsul sau sa-mi dea banii inapoi, asa am luat de pe raft si am alergat 3 luni sa rezolv o banala problema cu ecranul tabletei EvoTAB ).

Deci daca am stabilit ca au cel mai bun pret la electrocasnice, calculatoare si telefoane mobile, e ok. Acum poti sa faci si tu exact ca mine, intri in magazin, vezi ofertele ( eu sunt si mai smecher, caut ce au la promotie ) si fac comanda. Platesc ramburs – mai au si alte variante, plata cu card bancar, etc, dar de ce s anu platesc la primire? Iar ideea de a primi un SMS la primirea comenzii, ca sa stiu ca nu am facut comanda dar ei nici macar nu au vazut, e super ok!

Oferta eMAG