Nu stiu cum se face de data asta dar platile de la AdSense nu au intrat in cont dupa patru zile. Stai sa vezi treaba cand o sa sun si nefiind in tara, precis o sa-mi raspunda ca .. nu au ce face, cum sa verifice, etc. E prima data cand se intampla asta, plata a fost facuta pe 21, adica joi, banii ar fi trebuit sa fie in cont de vineri, dar a trecut si luni si contul e gol. Nu dau numele bancii, pentru ca nu vreau sa se spuna ca fac reclama negativa, desi maine ar fi a cincea zi si ar trebui sa sun sa vad ce e cu banii mei. Nu mai zic ca a trebuit sa mut platile cu telefonul pe Google Pay, ca na – nu le mai e conveanbil sa tina aplicatia online.

Intarziere incasari plati AdSense

NA, ce sa mai zic, este o prima data pentru orice, acum a venit vremea platilor [ incasarilor ] de la AdSense, maine cine stie ce mai vine? Bine macar ca inca sunt incasari, chiar daca au scazut semnificativ fata de anul trecut [ nu e vina lor, este a mea, ca am mutat site-urile pe domenii .ro, dar asta e o alta poveste [ sa zic asa, trista ].

Va trebui sa am rabdare, macar pana maine si sa vad de ce au intarziat incasarile – a se intelege corect, nu platile – pentru AdSense, cel putin la o banca din Romania. Daca nu intra banii, sa te tii probleme pe capul meu, e pentru prima data cand patesc asa ceva si sincer nu prea stiu unde si cum sa sun. Caut pe internet informatii despre chestia asta, nu gasesc. De obicei platile se faceau pe 22, acum vad ca au fost facute asa cum se vede din poza, pe 21, dar seara. OK, sa vezi ca de fapt e legat de faptul ca e sarbatoare, a doua zi de Pasti, vineri o fost tot sarbatoare, asa ca o sa vad banii peste cateva zile.