Teoretic cine se uita pe Voyo stie cine va pleca azi de la Survivor: Laura Giurcanu, CRBL sau TJ Miles. Teoretic ar pleca Laura daca ne uitam la performantele lor si la numarul de fani, dar poate ca pana la urma TJ Miles nu o sa fie votat de public, pentru ca nu e din Romania, dar ce te faci daca fanii lui CRBL nu mai sunt asa de multi? Eu zic ca ultima versiune e cea corecta, adica CRBL, dar cat mai e pana diseara cand o sa aflam? Marian Dragulescu a facut alegerea care era de asteptat, dar era cat pe aici sa vedem patru faimosi propusi la eliminare.

Laura Giurcanu, CRBL sau TJ Miles, cine pararseste Survivor

Sincer sa fiu, de cand scriu eu despre emisiuni de la Pro TV, nu ma pot da la o parte, mereu vreau sa va zic cu o zi inainte cine va fi eliminat, dar ma gandesc ca asa va stric placerea de a privi pana la final emisiunea. DA, e adevarat ca s-a aflat cine va pleca de la Survivor saptamana asta, pentru ca am vazut pe Voyo deja, dar e oare etic sa va zic si voua? Pana la urma ar fi corect, pentru ca altfel nu ar da emisiunea dela pe post, dar pe de alta parte stiu ca vreti sa fiti alaturi de Laura Giurcanu, CRBL si TJ Miles pana la final.

Faimosii sunt de maine doar cinci, pe cand Razboinicii sunt zece. La probele de indemanare e un avantaj, la cele de forta insa e un mare dezavantaj, fiind mereu obositi. Cum pierd meci dupa meci, faimosii sunt tot mai slabiti. Oricum ma gandesc ca de saptamana asta o sa anumtam cu o zi inainte tot ce vedem la Survivor pe Voyo, macar sa stium ca facem pe cineva fericit [ sau sa nu facem asta? ].

Laura Giurcanu, CRBL sau TJ Miles

Laura Giurcanu, CRBL sau TJ Miles, cine pararseste Survivor