Ioan Iovescu a fost senator, dar nu unul oarecare si unul venit de jos, de la talpa tarii cum se zice, din Lugoj.  A stat si a incercat sa-si faca treaba asa cum a putut el timp de patru ani in Parlamentul Romaniei. Azi se pregateste sa intre in somaj! Da, este unul dintre cei pacaliti de Dan Diaconescu, inscris in PP-DD si care azi nu mai este pe nicio lista, este cel despre care se scria ca doarme in Casa Poporului ca sa economiseasca banii de cazare.

Ioan Iovescu – senatorul PP-DD a ajuns somer la finalul anului 2016

Ioan Iovescu are si pagina pe Wikipedia, desi cu siguranta nu a facut-o el si nici nu stie de ea. Cum a ajuns soferul si instructorul auto din Lugoj in partidul promovat la OTV nu stiu, dar stiu ca omul era convins ca poate schimba ceva, la inceput pe plan local, unde a tot candidat ca independent, dar in 2012 a reusit sa fie pus pe listele PP-DD si s-a vazut ajuns senator de Romania! Ca sa nu credeti ca a razbit usor, aflati ca Ioan Iovescu a fost senator de Timis, adica nu tocmai un colegiu usor.

Daca la prima strigare Ioan Iovescu a pierdut cursa pentru Parlament, desi vanduse vaca parintilor ca a se propulseze in politica, la redistribuire a reusit sa prinda ultimul tren. Ce a insemnat fotoliul de paralentar pentru lugojeanul nostru? Convingerea ca nu poti schimba nimic, o bruma de bani economisiti ( cam 50.000 de euro in patru ani ) si cam asta e tot. Deci daca vreti sa investiti in politica, pentru un mandat sa va asteptai cam la asta, 50 de mii de euro, nu va ganditi la mai mult daca vreti sa fiti si cinstiti.

Ioan Iovescu - senator

Ioan Iovescu – senatorul PP-DD a ajuns somer la finalul anului 2016