Am tot scris despre filme si seriale, asa ca am zis ca daca tot am o categorie speciala pentru acest subiect, ar fi bine sa continui pe linia asta. Serialul Legends of Tomorrow  are trei sezoane, au am vazut doar doua traduse in limba romana, deci mai am unul de gasit si vizionat online. Zic eu ca am facut un salt de la seriale turcesti la cele SF, dar asta o sa o spuna cititorii nostri. dar sa facem cunostinta cu eroii serialului: Martin Stein de exemplu se descriea ca fiind un fel de Einstein dar evident fara Ein in fata, care impreuna cu prietenul sau mai tanar, Jefferson Jackson – devine Firestorm.

Legends of Tomorrow online cu subtitrare in limba romana

Totul pleaca de la Rip Hunter, cel care vrea sa-l opreasca pe maleficul Vandal Savage sa distruga lumea, dar din una in alta, mereu se schimba cate ceva si iar trebuie indreptat, pana cand la finalul seriei I Savage este invins definitiv. Asa se ajunge la seria a II-a, unde trupa ramane fara conducator si incearca sa mentina cursul istoriei asa cum il stim noi azi, doar ca le trebuie ceva timp, cam 17 episoade.

Seria a 2-a din serialul Legends of Tomorrow se invarte in jurul lancii destinului, un artefact care a capatat astfel puteri inimaginabile. Asa ca avem ce vedea impreuna in cele 17 episoade, doar ca eu as vrea sa vad si seria a II-a cu cele 18 episoade filmate si date ecranelor in 2017. Vreau sa ne uitam impreuna la serial, online evident – asa cum v-am obisnuit. va asteptam alaturi de noi pe FaceBook, poate o sa dam drumul si la un site nou, cine stie?

Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow online cu subtitrare in limba romana