Mariana Moculescu recunoaste relatia ei cu Cristi Marin, singurul barbat pe care hosta sotie a lui Horia Moculescu spune ca l-a iubit cu adevarat. Pe pagina ei de socializare, Mariana Moculescu nu spune numai lucruri trasnite, din cand in cand ne mai spune si pe cine a iubit, cu cine s-a imprietenit, sau de explica cum se bucura ea ca fata ei Nidia Moculescu pierde procesele. Sincer sa fiu nu stiu ce parere sa am, pe de o parte stiu ca a fost prietena o vreme cu prietenul meu din Munchen, acum se pare ca si-a gasit jumatatea dar inca mai viseaza la trecut.

Mariana Moculescu recunoaste relatia ei cu Cristi Marin, desi s-au certat de mult

Prin iulie 2015 Mariana Moculescu s-a mutat din Austria – unde practica o meserie mai veche – in cel mai scump oras al Germaniei, Munchen – cel putin asa spunea ea acum peste jumatate de an. Culmea este ca pe acea vreme se poza cu Nidia Moculescu si era foarte mandra de ea, ba chiar au fost impreuna la cofetarie. Acum sincer sa fiu nu mai stiu care este relatia dintre mama si fata ei, dar cu siguranta telenovela nu s-a terminat aici.

Am citit pe undeva ca Mariana Moculescu a fost initial menajera compozitorului, apoi in 1989 a avut loc casatoria cu menajera insarcinata. Asa sa fie, cine stie cu adevarat de ce si mai ales cum ajung femeile sa se marite, dar mai ales cu cine. Batuta crunt de fostul sot a divortat, acum sustine ca toata averea era de fapt a ei, casa in principal, in timp ce prolificul compozitor Horia Moculescu este si azi chirias.

Mariana Moculescu

Mariana Moculescu recunoaste relatia cu Cristi Marin, singurul barbat pe care l-a iubit cu adevarat