Zilele trecute citisem pe Bucuresti.info ca Mirela Bucovicean este o persoana foarte cautata, doar ca eu nu auzisem de ea niciodata pana acum. Asa ca m-am pus pe citit si am aflat ca e foarte bogata. Apai asa si trebuie, ca nu poti fi faimos daca nu esti si bogat. Adica sa ai multe active si mai putine pasive. As mai adauga doar ca mai celebra si mai faimoasa mi se pare Carmen Grebenisan, dar poate ca sunt eu putin mai departe de subiectele mondene si de aia nu prea stiu multe despre astfel de persoane. Pana la urma ce conteaza? Important este ca voi stiti si sunteti curiosi.

Rubrica Monden la ClubSeo

Daca vrei sa vezi cum arata Mirela Bucovicean o gasesti pe Instagram, are 55 de mii de urmaritori, adica teoretic este un mic influencer. Chiar daca la o postare strange doar cateva sute de aprecieri, tot e bine pentru inceput. Cica a fost studenta la Facultatea Romano-americana din Bucresti, are un site mai cudat, ceva cu molecule, care mai degraba e un magazin online in limba romana si engleza, depinde de ce anume ai nevoie [ sau ma rog, in ce limba vrei sa citesti niste preturi ]. Daca a supravietuit magazinul asta din 2010 si pana in prezent inseamna ca cineva cumpara, nu?

Mirela Bucovicean este economista, pentru ca a facut facultatea din Bucuresti in perioada din 1995 pana in 2000 [ aici am niste dubii pentru ca ea spune ca a facut de doua ori aceleasi studii, cu difernenta de un an – o fi pe stil vechi si pe stil nou. Daca nu ma credeti, cautati si voi pe linkedin.com, sa va convingeti singuri. In plus este licentiata de Federation Internationale Vechicule Anciens, probabil ca e nevoie de un permis special sa conduci masini de epoca, ce stiu eu? Dar cireasa de pe tort este ca mai est esti pilot de curse cu acte in regula.

La final as mai adauga ca pana si Bogdan Teches este influencer, dar cu siguranta are ceva mai multa audienta decat Mirela, asa ca drumul asta este deschis oricui doreste sa calce pe urmele altor influenceri, unii dintre ei ajunsi milionari in scurt timp. Va sfatuiesc sa incepeti pe Tik Tok, sansele de a reusi sunt mai mari, fata de YouTube unde lumea este mai selectiva.